Fizetés

Fizetési módok:

1.  Online bankkártyával az EuPlatesc-en keresztül (Visa/Maestro/Mastercard).

" Online bankkártyával " fizetési lehetőség esetén a rendszer átirányítja a fizetésfeldolgozó biztonságos oldalára, ahol kitölt egy űrlapot a kártyájával kapcsolatos adatokkal. .

 – A Visa és MasterCard logó (Visa/Visa Electron és MasterCard/Maestro)  alatt kibocsátott hitel-/bankkártyákkal történő fizetés a „3-D Secure” en keresztül történik. > rendszer. strong>amelyet a Visa/MasterCard kártyaszervezetek fejlesztettek ki, és amely az ATM-nél vagy a fizikai környezetben, a kereskedőnél végrehajtott online tranzakciókkal azonos szintű biztonságot nyújt.

 - A „3-D Secure” elsősorban azt biztosítja, hogy a kártyájával kapcsolatos információk sohasem kerüljenek átvitelre vagy tárolásra a virtuális áruház szerverein.

Fontos tudni! - Bankkártyás fizetés esetén a kártyabirtokostól jutalékot nem számítunk fel!2. VISSZATÉRÍTÉS – Utánvéttel (a csomag értékét a kézbesítő futárnak fizetjük ki. Az átvételi elismervényt a futár állítja ki amellyel a csomagot feladják. )

3. Banki átutalás (elektronikus formátumú proforma számla alapján)

E-mail címére automatikus üzenetet fog kapni, amely visszaigazolja a megrendelés beérkezését, majd telefonon vagy e-mailben felvesszük Önnel a kapcsolatot a végső részletek egyeztetése érdekében.